I-Pub med Brygger-I-et

Hallå där våra söta små smultron. Det börjar lukta Pub! Denna vecka är det inga mindre än sektionens egna bryggeri som ska bjuda på pub, det blir liksom inte bättre. Givetvis så finns det chans att få smaka Brygger-I-ets egna påsköl som har varit under produktion de senaste veckorna, enligt oss, ett mästerverk, men mer om det senare. Under kvällen så kommer det att bjudas på gött tjöt, några tävlingar, quizar och liknande trevligt. Det gäller att komma förberedd så vi har tagit oss friheten att förbereda en lista med öl som gärna ska inköpas för att kunna diskutera likheter, skillnader och allt däremellan som paletten kan fånga upp. Och om du har haft corona och tappat smaksinnet får du la ljuga ihop nå gött. Ölen som ska tas med, eller ah, stå framför datorn, är följande:

Král lev Pivo
https://www.systembolaget.se/produkt/ol/kral-lev-pivo-125015/

Brutal Brewing – A Ship Full of IPA India Pale Ale
https://www.systembolaget.se/produkt/ol/brutal-brewing-8942503/

Poppels Bryggeri – American Pale Ale
https://www.systembolaget.se/produkt/ol/poppels-bryggeri-8846003/

Alla dessa är tillgängliga på på Systembolaget vid delfingatan. Givetvis ställer vi oss inte i vägen om ni vill dricka något annat eller mer än en av varje.
Men som vi hintade tidigare, så finns det chans att testas Brygger-i-ets alldeles egna påsköl. Vi kommer här nedan bifoga en google forms där man kan anmäla intresse till att få ta del av den exklusiva bärka. 10 lyckliga deltagare kommer att lottas ut som får ta del av denna smakupplevelse. Tills dess säger vi från brygger-i-et, Prost und zum Wohl!

Google forms: https://forms.gle/wXGhMFZWmQVJ5MPu5

Zoom länk: https://ltu-se.zoom.us/j/63475742803

Evenemanget är avslutat.

Datum

2021-apr-22
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *