Vill du och ditt företag få chansen att synas hos våra studenter?

Då har du hittat rätt!

Industriell Ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet är duktiga på att utbilda skickliga och trygga individer, som sitter på en bred kunskapsbas. Vi vill ge er bästa möjliga förutsättningarna att komma i kontakt med dessa talangfulla studenter.

Vår verksamhet bedrivs helt på ideell basis med målet att ge våra studenter så bra förutsättningar som möjligt och detta vill vi naturligtvis göra tillsammans med er! Vi tycker att det är viktigt och ser det som en kvalitetsfaktor, att studenterna under sin utbildning får god kontakt med näringslivet och där har du som företagare eller ledare en viktig roll att fylla. Vill du vara med och ta del av detta?

Vi erbjuder

Partnerskap

Marknadsföring

Event

Partnerskap

Vi erbjuder möjligheten att knyta ett starkt kontaktnät med våra studenter genom partnerskap. Ett partnerskap innebär att ni kontinuerligt syns bland våra studenter och skapar möjlighet för er att lära känna dem så bra som möjligt. Vi skräddarsyr detta avtal utifrån era preferenser och önskemål.

Marknadsföring

Allmänt känt är att “syns man inte, finns man inte”. Vi vill därför erbjuda dig och ditt företag möjligheten att synas extra mycket hos just våra studenter.

Logotyp på sektionshemsidan

Det utmärkta valet om ni vill att er logga ska synas kontinuerligt för våra studenter. Hemsidan används som en kommunikationskanal för studenterna. Priset gäller för ett halvt eller ett helt verksamhetsår och antalet platser är begränsat. Via logotypen kommer studenterna att länkas till er hemsida.

Riktade Mailutskick

Ett mailutskick är ett smidigt och effektivt sätt att fånga studenters uppmärksamhet om kommande möjligheter. Mailet når ut till samtliga studenter i årskurs 1-5, alternativt att ni själva väljer de årskurser ni önskar nå ut till. Ni väljer själva innehåll i mailet.

Annonsering

Annonsering sker på www.i-sektionen.se samt på I-sektionens Facebook-sida. Här kan företag med fördel exempelvis länka till relevanta hemsidor, ler, Exjobb eller andra jobberbjudanden som de önskar nå ut med till I-teknologerna.

Jobbportalen

Jobbportalen erbjuder en exklusiv kanal för företag att annonsera sig själva mot studenter. Ett utmärkt sätt att publicera lediga tjänster, trainee, internships och sommarjobb. En kostnad på 500 kr/vecka ger ditt företag en unik möjlighet att nå ut till en större grupp studenter och öka intresset för de möjligheter ditt företag erbjuder.

Event

Vi erbjuder ett deltagande i våra årligt återkommande event, eller ett skräddarsytt event som passar just ert företag. Det kan handla om allt ifrån en middag med speciellt utvalda studenter, casetävlingar där ni lär känna studenterna på ett strategiskt plan eller en företagspresentation där ni får möjlighet att presentera just ert företag.

Ytterligare information och prisuppgifter hittar du i vår arbetsmarknadskatalog eller genom att kontakta lcr@i-sektionen.se