Skugga en Alumn

Alumniutskottet 2020/2021 presenterar med stolthet årets upplaga av Skugga en Alumn med 14 deltagande alumner! Är du fortfarande osäker på vad livet efter studierna har att erbjuda? Vill du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk? Eller vill du få en inblick i en specifik bransch som du är intresserad av? Ta då chansen och anmäl dig till Skugga en Alumn via länken längst ner på sidan för att ta vara på en unik möjlighet.

Skuggningen går ut på att du får följa med en av I-sektionens spännande alumner under en arbetsdag. Utifrån dina intressen och visioner om hur framtiden ser ut för just dig, så kommer du matchas ihop tillsammans med en alumn som svarar mot dessa förväntningar. Vi vill säkerställa att dagen blir så givande som möjligt för er båda!

Platserna är begränsade så ta chansen och anmäl dig redan idag genom att fylla i enkäten nedan. För att du ska få ut så mycket som möjligt av skuggningen får du även möjlighet att kryssa i vilka alumner du helst vill skugga. Processen kommer gå till så att efter att anmälan har stängts den 26/3, kommer vi matcha ihop samtliga studenter med en alumn. Kort därefter kommer du att få besked om du fått en plats eller inte. När du blivit tilldelad din alumn är det upp till er att boka in en dag för utförandet av skuggningen när det passar er båda.
Vissa företag erbjuder sig att betala hela eller en del av resekostnaderna. Ifall ni väljer att skugga en alumn längre söderut får ni vara beredda på att ni möjligtvis kommer att få lägga ut lite pengar själv för resan.
Du kan läsa om samtliga deltagande alumner på hemsidan, på Alumnis sida, för att ta reda på vilken alumn som just du är intresserad av!
Sista anmälningsdag: 26 mars

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 kommer skuggningen ske med flexibelt. Ni kommer överens med alumnen om ni vill skugga längre fram i tiden då omständigheterna ser annorlunda ut eller om ni löser det digitalt.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYH01RcWZo8a6xNObbXNXD1wSOWBYGVz6NPLwL7Y-iFwtBVg/viewform?usp=sf_link

Evenemanget är avslutat.

Datum

2021-mar-16 - 26
Expired!

Tid

12:00 - 23:55
Kategori

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *