Skugga en alumn 2020

 

Alumniutskottet 2019/2020 presenterar med stolthet årets upplaga av Skugga en Alumn med 22 deltagande alumner! Är du fortfarande osäker på vad livet efter studierna har att erbjuda? Vill du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk? Eller vill du få en inblick i en specifik bransch som du är intresserad av? Ta då chansen och anmäl dig till Skugga en Alumn för att ta vara på en unik möjlighet.

Skuggningen går ut på att du får följa med en av I-sektionens spännande alumner under en arbetsdag. Utifrån dina intressen och visioner om hur framtiden ser ut för just dig, så kommer du matchas ihop tillsammans med en alumn som svarar mot dessa förväntningar. Vi vill säkerställa att dagen blir så givande som möjligt för er båda!

Platserna är begränsade så ta chansen och anmäl dig redan nu genom att fylla i enkäten nedan. För att du ska få ut så mycket som möjligt av skuggningen får du även möjlighet att kryssa i vilka alumner du helst vill skugga. Processen kommer gå till så att efter att anmälan har stängts, kommer vi matcha ihop samtliga studenter med en alumn. Kort därefter kommer du att få besked om du fått en plats eller inte. När du blivit tilldelad din alumn är det upp till er att boka in en dag för utförandet av skuggningen när det passar er båda.

Vissa företag erbjuder sig att betala hela eller en del av resekostnaderna men ni kommer även kunna ansöka om att få en del av resan betald av i-sektionen. Men om ni väljer att skugga en alumn längre söderut får ni vara beredda på att ni möjligtvis kommer att få lägga ut lite pengar själv för resan.

Du kan läsa om samtliga deltagande alumner nedan för att ta reda på vilken alumn som just du är intresserad av!

Anmälan: Anmälan till Skugga en alumn

Årets alumner

Anna Olsson

Anna Olsson (Västerås)  tog examen 2014. Efter examen har hon arbetat på olika bolag med den längsta tiden på ABB som area sales manager. Sedan 2018 arbetar hon på Linxon som tender specialist.
Linkedin

Richard Burman

Richard Burman(Luleå)  tog examen 2012 med fokus på logistik och jobbar för närvarande med inköp på Trafikverket. Richard har erfarenhet av bland annat inköp, offentlig upphandling och logistikhantering.
Linkedin

Mattias Asling

Mattias Asling (Stockholm) tog examen 2014. Asling har bland annat haft en roll som operations consultant för McKinsey & Company. För tillfället arbetar han som logistik- och planeringschef på MTR Tech AB.
Linkedin

Hampus Eberstål

Hampus Eberstål (Stockholm)  tog examen 2016 med inriktning mot logistik. Eberstål har arbetat på AFRY som Supply Chain Management Consultant men nu arbetar som Logistics Developer hos Martin & Servera.
Linkedin

Henrik Petersson

Henrik Petersson (Linköping) tog examen 2012. Henrik har arbetat på Siemens i sex år som bland annat Service Operations Team Leader på företaget. Nu arbetar han som team manager inom design, simulation och produktionsutveckling på Semcon.
Linkedin

André Sandberg

André Sandberg (Stockholm) tog examen 2011. Efter sin examen har Sandberg arbetat som Business Development Manager under två år och grundat företaget Mångfalden HVB. Idag jobbar Sandberg på Sodexo som head of quality inom de nordiska länderna.
Linkedin

Sara Hildingsson

Sara Hildingsson (Stockholm) tog examen 2016. Efter examen arbetade Sara på Centigo som managementkonsult i cirka två år. Just nu arbetar hon inom finansbranschen på Volati i deras management program.
Linkedin

Martin Nilsson

Martin Nilsson (Uppsala) tog examen 2014. Martin har efter examen arbetat på Sandvik som produktionsingenjör och just nu som utvecklingsledare på företaget.
Linkedin

Anders Ekholm

Anders Ekholm (Stockholm) tog examen 2007 med inriktning mot logistik. Han har arbetat en stor del av sin karriär på Scania som framförallt Sourcing Manager. Nu har han en roll som Strategic Sourcing Manager på SJ AB.
Linkedin

Jens Åslin

Jens Åslin (Luleå) tog examen 2017 med inriktning mot kvalitetsutveckling. Han utvecklade en affärsmodell för Luleå Energi som examensarbete. För tillfället arbetar han som maintenance engineer på Volvo Groups.
Linkedin

Maria Schönfeldt

Maria Schönfeldt (Stockholm) tog examen 2003. Efter examen fick Schönfeldt arbete på Scania Group som process and method developer. Under 15 år på företaget har hon bytt position ett antal gånger och har bland annat arbetat som field quality engineer och product manager. Just nu arbetar hon som area sales manager.
Linkedin

Lars Rask

Lars Rask (Stockholm) tog examen 2006. Rask har arbetat hos TeliaSonera som Global Category Manager inom Customer Access Products men nu arbetar som Strategic Sourcing Manager på Folksam.
Linkedin

Andreas Bouvin

Andreas Bouvin (Stockholm) tog examen 2014 och har en lång erfarenhet på Saab (6 år). Bouvin arbetar nu som Head of Industrialisation med inriktning på design tillverkning och produktionssystem.
Linkedin

Mattias Bylund

Mattias Bylund (Örnsköldsvik) tog examen 2007 och har sedan dess varit projektledare på DeLaval International AB under fyra år, för att sedan klättrat inom Bosch Rexroth Mellansel AB i sju år för att idag vara Head of Value Stream.
Linkedin

Daniel Smirat

Daniel Smirat (Luleå) tog examen 2018. I slutet av sin studietid arbetade Smirat även på företaget Geometrics AB. Han startade som business developer och sitter idag som CEO för företaget.
Linkedin

Elin (Hultin) Borsgård

Elin (Hultin) Borsgård (Linköping) tog examen 2016. Elin har sedan hon tog examen arbetat på Saab där hon arbetat som projektledare och just nu som programmeringsledare.
Linkedin

Rickard Lundmark

Rickard Lundmark (Stockholm) tog examen 1995 och har över 20 års arbetslivserfarenhet inom telekombranschen, han jobbade 14 år på Ericsson och jobbar nu på Telia Company där han har varit sedan sju år tillbaka. Rickard är för nuläget ansvarig för Telias kommersiella produkt- och teknikportfölj.
Linkedin

Caroline Ede

Caroline Ede (Stockholm) tog examen 2007. Efter sin examen har Ede arbetat på Scania Group i 8 år. Med positioner som head of sales and implementation och manager cross functional financial systems. Nu arbetar hon på Bisnode som fullfilment manager.
Linkedin

Anton Flygare

Anton Flygare(Luleå) har tidigare erfarenhet av affärsutveckling och kommersialisering inom tech-startups och telekommunikation. Han jobbar för närvarande inom försäljning på Netrounds i Luleå, ett företag som arbetar med innovativ programvara inriktat till telekomoperatörer.
Linkedin

Agnes Jensen

Agnes Jensen(Stockholm)  tog examen 2014 från LTU då hon började jobba som konsult. Hon har sedan jobbat två år på Fortum som Market Analyst och jobbar nu som Strategy Analyst på Vattenfall.
Linkedin

Linnea Lindberg

Linnea Lindberg (Stockholm) tog examen. Efter examen började linnea som trainee på Tieto efter det fortsatte hon som business consultant på samma företag. Just nu arbetar Linnea som tillförordnad chef för ECM Sverige.
Linkedin

Erik Sundqvist

Erik Sundqvist (Kiruna) tog examen 2011 men studerade sedan vidare för att få en doktrosexamen i kvalitetsteknik. Efter sin doktorsexamen 2018 har Sundqvist arbetat som kvalitetsutvecklare på LKAB.
Linkedin