Skugga en alumn 2021

 

Alumniutskottet 2020/2021 presenterar med stolthet årets upplaga av Skugga en Alumn med 14 deltagande alumner! Är du fortfarande osäker på vad livet efter studierna har att erbjuda? Vill du knyta nya kontakter och bredda ditt nätverk? Eller vill du få en inblick i en specifik bransch som du är intresserad av? Ta då chansen och anmäl dig till Skugga en Alumn för att ta vara på en unik möjlighet.

Skuggningen går ut på att du får följa med en av I-sektionens spännande alumner under en arbetsdag. Utifrån dina intressen och visioner om hur framtiden ser ut för just dig, så kommer du matchas ihop tillsammans med en alumn som svarar mot dessa förväntningar. Vi vill säkerställa att dagen blir så givande som möjligt för er båda!

Platserna är begränsade så ta chansen och anmäl dig redan nu genom att fylla i enkäten nedan. För att du ska få ut så mycket som möjligt av skuggningen får du även möjlighet att kryssa i vilka alumner du helst vill skugga. Processen kommer gå till så att efter att anmälan har stängts, kommer vi matcha ihop samtliga studenter med en alumn. Kort därefter kommer du att få besked om du fått en plats eller inte. När du blivit tilldelad din alumn är det upp till er att boka in en dag för utförandet av skuggningen när det passar er båda.

Vissa företag erbjuder sig att betala hela eller en del av resekostnaderna men ni kommer även kunna ansöka om att få en del av resan betald av i-sektionen. Men om ni väljer att skugga en alumn längre söderut får ni vara beredda på att ni möjligtvis kommer att få lägga ut lite pengar själv för resan.

Du kan läsa om samtliga deltagande alumner nedan för att ta reda på vilken alumn som just du är intresserad av!

Anmälan: Anmälan till Skugga en alumn

Årets alumner

Andreas Bouvin

Andreas Bouvin (Stockholm) tog examen 2014 och har en lång erfarenhet på Saab (6 år). Bouvin arbetar nu som Head of Industrialisation med inriktning på design tillverkning och produktionssystem.
Linkedin

Mattias Bylund

Mattias Bylund (Örnsköldsvik) tog examen 2007 och har sedan dess varit projektledare på DeLaval International AB under fyra år, för att sedan klättrat inom Bosch Rexroth Mellansel AB i sju år för att idag vara Head of Value Stream.
Linkedin

Daniel Smirat

Daniel Smirat (Luleå) tog examen 2018. I slutet av sin studietid arbetade Smirat även på företaget Geometrics AB. Han startade som business developer och sitter idag som CEO för företaget.
Linkedin

Elin (Hultin) Borsgård

Elin (Hultin) Borsgård (Linköping) tog examen 2016. Elin har sedan hon tog examen arbetat på Saab där hon arbetat som projektledare och just nu som programmeringsledare.
Linkedin

William Smedberg

William Smedberg (Stockholm) tog examen 2016 med inriktning mot marknadsföring. Han har tidigare arbetat som konsult på Centigo men jobbar sedan 2018 på Seco Tools där han arbetar som Advanced Analytics Architect med fokus på bland annat maskininlärning.
Linkedin

Charles Lundberg

Charles Lundberg (Skellefteå) tog examen 2015 med inriktning mot logistik. Sedan 2018 har han arbetat på Alimak där hans nuvarande tjänst är Projektledare inom R&D, tidigare har han även arbetat som produktionsingenjör på Franke.
Linkedin

Fredrik Johansson

Fredrik Johansson (Luleå) tog examen från LTU 1996 med inriktning mot logistik. 2004 grundade Fredrik konsultföretaget iTid och har sedan dess arbetat som där VD med målet att hjälpa företag och organisationer i Norrland att bli livskraftiga och hållbara.
Linkedin

Karl Lindqvist

Karl Lindqvist (Malmö) läste med inriktning mot logistik och tog examen 2019. Han har tidigare arbetat som logistiker på DS Smith. Nu arbetar han på Columbus som Business Consultant inom affärssystemet M3.
Linkedin

Niklas Engberg

Niklas Engberg (Stockholm) tog examen från LTU 2019. Han arbetar just nu som Project Manager på Chimney som i över 20 år levererat marknadsföring och kommunikationslösningar till företag.
Linkedin

André Sandberg

André Sandberg (Stockholm) tog examen 2011. Efter sin examen har Sandberg arbetat som Business Development Manager under två år och grundat företaget Mångfalden HVB. Idag jobbar Sandberg på Sodexo som head of quality inom de nordiska länderna.
Linkedin

Adam Johansson

Adam Johansson (Stockholm) tog examen 2017 med inriktning Kvalitetsutveckling. Adam har sedan examen arbetat på Atea där hans nuvarande befattning är Head of Bid Office.
Linkedin

Erik Sundqvist

Erik Sundqvist (Kiruna) tog examen 2011 men studerade sedan vidare för att få en doktrosexamen i kvalitetsteknik. Efter sin doktorsexamen 2018 har Sundqvist arbetat som kvalitetsutvecklare på LKAB.
Linkedin

Maria Schönfeldt

Maria Schönfeldt (Stockholm) tog examen 2003. Efter examen fick Schönfeldt arbete på Scania Group som process and method developer. Under 15 år på företaget har hon bytt position ett antal gånger och har bland annat arbetat som field quality engineer och product manager. Just nu arbetar hon som area sales manager.
Linkedin

Anders Ekholm

Anders Ekholm (Stockholm) tog examen 2007 med inriktning mot logistik. Han har arbetat en stor del av sin karriär på Scania som framförallt Sourcing Manager. Nu har han en roll som Strategic Sourcing Manager på SJ AB.
Linkedin